Sa(ati)in Lauralta tällainen ihana tunnustus, kiitos! :)
Piti ihan miettiä, kenelle itse tämän saman suuntaisin, kun käyn päivittäin noin tuhannessa blogissa joissa kaikissa on joku ihana juju, joka kertoo niin paljon omistajastaan. Eniten tykkään elämänmakuisista blogeista, joissa kuvataan ihan oikeaa elämää ja arkea. Ihania käsitöitä ja valokuvia ja kaikki kuvastavat omistajansa tyyliä. Annankin tunnustuksen eteenpäin siis seuraaville ihmisille ja heidän blogeilleen sen kummemmin erittelemättä (joista osalle tämä on taidettu jo antaa, mutta haitanneeko tuo. Eikai tunnustusta kunniakkaasta bloggaamisesta voi liikaa antaa :);
Vaippatehdas on ollut vähän tauolla materiaalivajeen vuoksi. Tarranauha siis loppui kesken ja nyt on siis yksi tasku ompelutuolin selkänojalla odottamassa parempia aikoja. Kohta taitaa siis napsua tilausta Myllymuksujen suuntaan, saattaapi olla (ja on jopa todennäköistä) että tarranauha ei yksin joudu matkustamaan.
Tänään ompelin sentään Siirille pienet fleecetumput. Olihan muka hankalat. Tuli niistä kuitenkin käsiin sopivat ja ehkäpä tulevat tarpeeseenkin syyskeleillä. Siiri oli tehny omia säätöjään saumurin langankireyksiin - no, äitin vika tietty kun säilyttää saumuria lattialla.. nooh, eniten tais mennä aikaa taas saumurin kanssa taistellessa. Jos huomenna kuvia näistä laittais, kun on jo hiukan hämärää eikä viittis enää kaikkia valoja sytytellä.
Siirin ruokajutuista nyt jotain jauhantaa. Eka hammashan tuli elokuun lopussa esiin ja siitä alkoi vähän hankalampi kausi syömisessä. Mikään vähänkään karkeampi ei uponnut, puurokin pitkin hampain (hehhe). Nyt muutama päivä sitten huomasin jonkin muuttuneen; puuroa menee hyvänä päivänä kerralla desin annos (1 dl vettä + 4 rkl puurojauhetta) + muutama teelusikallinen hedelmä- tai marjasosetta sekaan ja vielä jälkkäriksi loput samasta soseesta. Tänään iltapuuro syötiinkin ilman sosetta, mutta jälkkäriksi menikin 1½ purkkia aprikoosi-omenaa ja ananas-omenaa. Kyllä siis tuohon(kin!) neitiin ruokaa mahtuu, kun sille päälle sattuu. Kokkareiset lihasoseet on vielä vähän haasteellisempia, mutta kakomista ei oo aikoihin tapahtunut. Liekö sitten ongelma vaan siinä, että uusiin makuihin täytyy vielä totutella jonkun aikaa, eikä niinkään enää siinä kokkareisuudessa. Jatketaan näitäkin harjoituksia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti